Jönköpings Segelsällskap

Vi nyttjar tillgången till Vättern, vår stora vackra sjö, för nöje och rekreation och upplevelser. Under sommarsäsongen anordnar klubben segelskola, kappseglingar, utflykter och fester, regattor, fisketävlingar.

Välkommen till JSS du också.

Foto: Mattias Sandström

JSS VÄDERKAMEROR

Huskvarna hamn

Sjöbo Trånghalla

Vi är partners till JSS

Må bra med jss

I samarbete med Health & Sport Competence testar vi nu att publicera ”månadens expertföreläsning” – exklusivt för JSS!

Innovationsföretaget Health & Sport Competence har samlat många av Sveriges främsta experter inom bland annat hälsa, friskvård och wellness, och nu får du som medlem tillgång till forskningsbaserade inspirationsföreläsningar, träningsprogram och expertkunskap.

Gå till JSS Må bra-sida 2021 i samarbete med Health & Sport Competence Sweden

Sportcompetence.se

JSS SENASTE ARTIKLAR

Här hittar du intressanta artiklar om reseskildringar, tillbakablickar, miljön runt Vättern och match racing. Klicka på bilderna nedan för att komma till alla inlägg inom respektive ämne. Trevlig läsning.

BÅTLIV

Segling, motorbår, fiske.

Segling

Sektionen är klubbens flaggskepp med stolta traditioner! Enligt en överenskommelse mellan båtklubbarna i södra Vättern inleder JSS tävlingssäsongen med en regatta i Jönköping i slutet av maj.

Motorbåt

Motorbåtssektionens ambition är att öka gemenskapen och erfarenheten mellan motorbåtsmedlemmarna i JSS genom aktiviteter, träffar, seminarier och utbildningar.

Fiske

Vi ger våra medlemmar tillfället till mycket utbyte med andra fiskeföreningar i Vättern och anordnar gemensamma resor till andra fiskevatten exempelvis vid kusten.

Läs mer om våra sektioner >

Båtplatser

Vi finns i Huskvarna hamn, rosendalsbassängen, Rosendala uppläggningsplats, Munksjöslipen & Sjöbo. Vi har lediga båtplatser i Huskvarna!

REGATTA

Vi arrangerar tävlingar.
Delta eller besök arrangemangen.