Båtliv

Läs mer om våra sektioner segling, fiske, media och fest mm.

Segling

Sektionen är klubbens flaggskepp med stolta traditioner!

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar alla. Alla kan segla i JSS oavsett om du är ensam, ett gäng kompisar eller familj.

Det finns många olika typer av båtar och alltid en båt som passar just dig, kanske din familj eller kompisar. Vi i segelsektionen vill inspirera och lära ut seglingens möjligheter till så många som möjligt

Då är Jönköpings hamn full av båtar, aktiviteter för JSS-are och allmänheten.

KONTAKT
segel@jssklubb.se

Segling

Fiske

Vi är en fiskeförening med stor kamratskap i anslutning till vår näst största sjö Vättern. Vi ger våra medlemmar tillfället till mycket utbyte med andra fiskeföreningar i Vättern och anordnar gemensamma resor till andra fiskevatten exempelvis vid kusten.

Bli medlem idag och häng på och fiska med ett härligt gäng – ung som gammal är välkommen!

KONTAKT
fiske@jssklubb.se

Tre fina Laxar tagna samma dag. Från vänster: Peter med Lax 15,3 kg mitten Tomas (Tummen) lax 16,3 kg höger Håkan lax 14,4 kg
Tre fina Laxar tagna samma dag. Från vänster: Peter med Lax på 15,3 kg, mitten Tomas (Tummen) med lax på 16,3 kg och till höger Håkan med lax på 14,4 kg

Fest

Festsektionen sätter ”pricken över i” vid våra sammankomster inom JSS och gör dem extra trevliga.

Se aktivitet i almanackan och på JSS Facebook sida.

KONTAKT
fest@jssklubb.se

Mediasektionen

Mediasektionen medverkar till att utveckla Jönköpings Segelsällskap och utveckla oss som förening.

Vi driver vår hemsida, producerar intressanta artiklar som publiceras med jämna mellanrum samt jobbar för att  hitta intressanta samarbetspartner som vill synas tillsammans med båtlivet och stärka sitt varumärke tillsammans med oss.

KONTAKT
media@jssklubb.se

Jönköpinsssektionen

KONTAKT
jonkoping@jssklubb.se

Sjöbosektionen

Sjöbo är JSS uthamn. En fantastisk liten hamn med en klubbstuga och ett servicehus. Föreningen gjorde stor renovering av anläggningen mellan 2020-2022. Vi har bastu som kan utnyttjas av medlemmar.

KONTAKT
 sjobo@jssklubb.se

Ungdomsektion

Vi erbjuder ungdomar i alla åldrar möjligheter att komma i kontakt med båtsport. Vi anordnar även seglarkurser för vuxna.

KONTAKT
ungdom@jssklubb.se

Munksjösektionen

JSS vagga. Här startade vi för drygt ett sekel sedan. På området, vid Munksjöns östra strand, finns bl.a. ett fyrtiotal båthus i vilka stor aktivitet pågår med byggnation och renovering av båtar, i mångfall historiska Vätterklenoder.

KONTAKT
munksjo@jssklubb.se